Werkwijze

Stap 1: Uw wensen inventariseren

Voor een passend advies zullen wij de nodige gegevens verzamelen. Dit zal worden gevormd naar een 3D ontwerp.
Deze inventarisatie kan in onze showroom en ontwerpstudio op afspraak plaatsvinden of maak gebruik van ons offerte-aanvraagformulier.

Optie 1: In onze showroom

In alle rust gaan wij met u ontwerpen. Bij bezoek aan onze showroom kunt u realtime meekijken wat het eindresultaat wordt dankzij ons 3D tekenprogramma. Daarnaast beschikken wij over demonstratiemeubelen, zodat u een goede indruk krijgt van onze kwaliteit en mogelijkheden.

Optie 2: Aanvraag via offerteformulier

Geef direct uw wensen door. Upload uw schets, idee, ontwerp of foto, of vertel ons uw wensen via het offerteformulier.

Stap 2: Uw meubel op maat produceren

Wanneer u akkoord gaat met de aangeboden offerte zullen wij het meubel gaan produceren op basis van het ingediende ontwerp. De gemiddelde productietijd ligt rond de 6 weken.
Indien u dit wenselijk vindt komen wij altijd gratis bij u inmeten. Zo loopt u geen risico en bent u verzekerd van de juiste maatvoering.

Stap 3: Het afleveren en installeren van uw meubel

Tv-audiomeubel.nl neemt contact met u op voor bezorgen en/of monteren.

Advies thuis

U heeft een lastige of bijzondere vraag. U wilt graag dat wij met u meedenken. Wij adviseren ook bij u thuis. U kunt dan precies aangeven waar en hoe u de tv kast of audiomeubel in gedachten heeft. Wij denken met u mee en adviseren over de mogelijkheden voor uw meubel op maat.
Wij nemen de maten en u ontvangt een 3D kastontwerp met offerte.

Bel mij ik wil graag advies thuis

Montageservice

Wij bezorgen en monteren door heel Nederland.

Wij werken samen met een zeer professionele montagedienst. Wij dragen de opdracht zorgvuldig aan hen over en zij komen het meubel graag netjes en vakkundig bij u plaatsen.

 

Veilig aanbetalen

Bij opdracht ontvangt u een aanbetalingsfactuur van 20% van de orderwaarde. Nadat wij uw betaling hebben ontvangen nemen wij uw meubel in productie.
Wanneer uw bestelling gereed is zullen wij u hierover informeren. U ontvangt de eindfactuur. Deze kunt u middels internetbankieren voldoen. Als deze is voldaan zullen wij met u, in overleg, bezorging en plaatsing inplannen.
U kunt veilig aanbetalen. Wij zijn CBW-erkend.

 

Leveringsvoorwaarden CBW

Wij zijn een CBW erkend bedrijf en werken volgens de CBW leveringsvoorwaarden.

Persoonlijke aandacht

Van ontwerp tot realisatie.