TV-AUDIOMEUBEL OP MAAT

U heeft zojuist uw nieuwe soundbar of smart tv aangeschaft en u kunt hiervoor niet het juiste tv-audiomeubel vinden waar al uw apparatuur netjes in past. Wij ontwerpen uw kast op maat.
Een meubel dat geheel aan al uw wensen voldoet, waarbij bijvoorbeeld uw versterker de juiste ventilatie krijgt en de bekabeling gemakkelijk kan worden aangesloten.
Tevens kunnen wij alle kastfronten, zoals deuren en kleppen, voorzien van speaker doek, zodat ook uw soundbar netjes in uw mediacenter kan worden weggewerkt en uw afstandsbediening blijft werken. Natuurlijk leverbaar in alle kleuren en diverse houtdecoren. Vertel ons uw wensen of upload uw schets en ontvang vrijblijvend een 3D ontwerp van uw tv-audiomeubel op maat.

Inspiratie voor uw tv-audiomeubel op maat

OFFERTE AANVRAGEN

De eerste stap naar uw ideale kast op maat. Vraag hier geheel kosteloos en vrijblijvend offerte aan en ontvang binnen 48 uur een gratis 3D ontwerp van uw kast op maat. Daarna nemen wij contact met u op om de details van uw meubel verder met u door te nemen.

SHOWROOM BEZOEKEN

In onze showroom ontwerpen wij geheel vrijblijvend, onder het genot van een kopje koffie, samen met u uw kast op maat. Volledig in 3D. U krijgt een indruk van de kwaliteit, de mogelijkheden en materialen. Bezoek onze showroom. Wij zijn u graag van dienst.